Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Hur lång väntetid är det för att få en lägenhet?

Som det ser ut just nu är väntetiden för att få erbjudande om att hyra en lägenhet av oss mellan tre till sex år, vilket motsvarar ungefär 1 095-2 190 köpoäng.

Om du söker en nyproducerad lägenhet ser vi att det oftast kräver en kortare kötid.

Kommentarer

 • Ja ha stått i bostadskö i fem år , glömde att uppdatera mej en gång så därför inte  har mera . Jag är intresserad av en tvåa ej nyproducerad med uteplats eller hiss, dörr till v-rum på arnö eller i närheten av stan  .Vi som söker är min man och jag å han går i pension 20190828 å då vill vi flytta till Nyköping,  jag har bott hos er och trivdes bra å vill komma närmare min dotter å barnbarn.  Men skulle det finnas nåt inom en snar framtid så tar jag det , om ja har dessa poäng . Mvh laila Johannesson
  Laila Johannesson
 • Hej Laila,

  Du som sökande måste själv vara aktiv och boka dig på lediga lägenheter som vi publicerar på vår hemsida.
  Alternativt kan du ringa oss varje vecka och kolla vad vi har för lediga lägenheter den veckan, så hjälper vi dig att boka ditt intresse ifall det finns någon lägenhet som motsvarar dina önskemål.
  Anne-Marie Kundvärd
 • Vi skulle väldigt gärna vilja hjälpa alla som behöver men det är tyvärr en omöjlighet.
  Mitt råd är att du kontaktar oss varje vecka för att se vilka lägenheter vi har publicerade för uthyrning så hjälper vi dig att boka ditt intresse om det finns någon lägenhet som motsvarar dina önskemål.


  Anne-Marie Kundvärd

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.